Zoek op postcode

Wicky Entertainment

Wicky Entertainment

8 / 10.0
(5 stemmen)
Inlaat 47
1613AB Grootebroek
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0228518770
Fax: (+31) 0228526508
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@wickyentertainment.nl
52.6908855.23069
5 4 8
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

DJ Wicky heet eigenlijk Edwin Appelman.
Zijn kenmerkende artiestennaam dankt hij aan het staartje dat hij ooit droeg. Wie hem tegenkwam herkende een olijke Wicky de Viking. Dus die naam was gauw geboren.

Ook Wicky zelf is ooit geboren. Dat gebeurde in Breda. Hij groeide op in West-Friesland waar leraren verwoede pogingen deden een metselaar van hem te maken. Hij haalde zijn diploma, maar de bouwsteiger wist hij daarna zorgvuldig te ontwijken. Liever metselt hij zijn plaatjes aan elkaar. Let daarbij vooral op zijn uitgekiende specie van woorden.

Wat was hij een zorgenkind voor de buurt. Veertien jaar en dan al avonden lang in de kroeg! Om zijn moeder gerust te stellen, vertelde hij thuis dat hij altijd aan de droge kant van de bar bleef. Bier tappen, platen draaien en bezoekers vermaken: hij is nergens gelukkiger dan onder feestende mensen. Ook via de radio was hij al jong te horen. Bij legale en minder legale stations in de buurt had Wicky een vast publiek.

Het kon niet uitblijven. Hij moest en zou als professional achter de draaitafel. Dus draait hij nu al jarenlang als zelfstandig dj zijn muziek bij dansfeesten, bruiloften en schoolfeesten. Zijn stem klinkt door zalen in het hele land. Zijn auto vol geluid kom je overal tegen. En komen er kinderen op je feest, haalt hij zijn befaamde balonnentrucs van stal.

Ervaring genoeg. Wicky werkte voor de Drive in Show van Radio 538, de roadshow van Radio 10 Gold en stond hij in het voorprogramma van bekende artiesten als Total Touch, Lois Lane, Frans Bauer en Anouk. Zijn grootste evenement was in 1998 het kampioensfeest van voetbalclub AZ. Duizenden mensen die op zijn geluid stonden te swingen in de buitenlucht. Jazeker, het bleef nog lang onrustig in de Alkmaarse binnenstad.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Factuur
Contant

Plaats een review

In de buurt gevonden

Totaal Lease (8.2/10.0)0.4km
Grootebroek - Industrieweg 15-e
 
 
Wheels4all(8.2/10.0)0.4km
Grootebroek - Het Voert 9E
 
 
Kleinhout Verhuur(7.8/10.0)1km
Grootebroek - Pieter Noordelooslaan 12
Verhuur van: Motor
 
 
chocoladewaterval(7.4/10.0)3.4km
Hoogkarspel - Bovenakker 20
Wij zijn een gespecialiseerd chocoladefontein verhuur bedrijf. Met veel ervaring.,Culturele bruiloften, grote evenmenten, beurs,congres, huwelijksfeesten verjaardag, etc. Onbeperkt buffet-Grote chocoladefontein van 1 meter 20- Standaard altijd 2 fonteinen van 40 cm op buffet erbij geplaatst dus...meer...
Categorie: Verhuur voor horeca
 
 
Occasionverhuur Enkhuizen(7.8/10.0)4.3km
Enkhuizen - Heiligeweg 16
Categorie: Autoverhuur
Verhuur van: Aanhangwagens, Auto, Voertuig
 
 

Plaatsen in de buurt

Andijk - Enkhuizen - Hoogkarspel - Hoorn Nh - Medemblik - Opperdoes - Wervershoof - Westwoud - Zwaag - Zwaagdijk
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring