Zoek op postcode

Wardenaar Verwarming Schagen B.V.

Wardenaar Verwarming Schagen B.V.

8 / 10.0
(5 stemmen)
Witte Paal 42
1742NL Schagen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0224212448
Fax: (+31) 0224215430
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@wardenaarverwrming.nl
52.7738934.809399
5 4 8
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Wie is Wardenaar, en belangrijker, wat doen wij voor U..... Het belangrijkste voor Wardenaar zijn onze klanten die aan het werk zijn in onverwarmde gebouwen en tenten. Deze situaties doen zich voor in de bouw en industrie, of bij organisaties die festiviteiten organiseren.

De hoofdmoot van ons werk is het verwarmen of drogen van bouwprojecten door het gehele land. Onze apparatuur biedt u de mogelijkheid om onder praktisch alle omstandigheden door te werken, met de materialen zoals die op het ogenblik in de bouw gebruikt worden. Dit levert op een vaak krappe bouwplanning de benodigde continuïteit en dus tijdwinst op.

Wij zijn VCA gecertificeerd en leveren dus alleen NEN 3140 gekeurd en veilig materiaal. Verder zijn al onze medewerkers in het bezit van de vereiste diploma's voor het veilig vervoeren (ADR), monteren en demonteren van onze apparatuur (VCA Basisveiligheid).


Waaraan herkent u Wardenaar; Goed, snel, en voor concurrerende prijzen met een uitstekende service. (24 uur per dag, 7 dagen in de week worden storingen aan huurapparatuur binnen maximaal 8 uur verholpen)  Wardenaar is dealer van Remko, Master en Thermobile voor onze mobiele verwarmingsapparatuur, bouwdrogers en ventilatoren van DryFast, technische gassen van Air Products en propaan en butaan van Primagaz, zelfs Campinggas behoort tot ons assortiment gassen. Verder repareren, onderhouden en keuren wij alle merken mobiele verwarming in onze eigen werkplaats, en zorgen dus ook voor de benodigde NEN 3140 keuringscertificaten en stookrapporten na reparatie van uw verwarmingsapparaat.  Wij werken met een gemotiveerd team van medewerkers waardoor de service waar wij om bekend staan gehandhaafd blijft. Wij voorzien bedrijven als o.a. Aluchemie, Corus, Marinewerf Den Helder, Marine Vliegkamp de Kooy, M.J. De Nijs & Zonen, Deurwaarder, Ursem Bouw,  De Leeuw, Ballast, Bam-Wilma, Dura Vermeer, Nijhuis, Interproject Ontwikkeling, Structon Bouwgroep, de Beverwijkse Bazaar en vele anderen door het gehele land, van pasklare (bouw)verwarming van 2 tot 203 kW. Op gas-, olie of elektra.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Contant
Categorie:
Bouw
Industrie
Verhuur voor horeca
verhuur van mobiele verwarming
verhuur van olieheaters
verhuur van ventilatoren
verhuur van bouwdrogers
verhuur van gasheaters
verhuur van infraroodstralers
verhuur van elektraheaters
Verhuur van:
Bouwplaats toebehoren
Diversen bouw en industrie
Facilitaire voorzieningen
Verwarmen, drogen en koelen
Verwarming en airconditioning
Primagaz propaangas
Air Products Technische Gassen

Plaats een review

In de buurt gevonden

Ferrify Geluidsverhuur(7.6/10.0)1.5km
Schagen - Herenbosstraat 12
Verhuur van: Geluidsapparatuur, Licht
 
 
Groenveld Marktkramenverhuur BV(8.6/10.0)2.1km
Schagen - Meerkoet 4
 
 
DSL Geluids- & Lichtverhuur(8.0/10.0)2.6km
Schagen - De Fok 23
DSL Geluids- & Lichtverhuur is al enkele jaren een toon aangevend bedrijf in de kop van noord-holland opgebied van verhuur van geluid en licht installaties. Als het nu gaat om het huren van 1 microfoon of een festivitiet voor 50.000 personen, alles kan en uit eigen voorraad....meer...
Categorie: Licht, beeld en geluid
Verhuur van: Muziekinstrumenten, Podia en vloeren, Projectie apparatuur, ...
 
 
Jimmink Verhuur(7.6/10.0)3.5km
Barsingerhorn - Mieldijk 11
 
 
K.T.V.-Klos Tenten Verhuur(8.0/10.0)4.1km
Zijdewind - Havenstraat 59
Verhuur van: Aggregaten, Containers, Vrachtwagens, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Alkmaar - Barsingerhorn - Broek Op Langedijk - Koedijk - Kolhorn - Middenmeer - Petten - Wieringerwaard - Winkel - Zijdewind
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring