Zoek op postcode

Rederij Loosdrecht

Rederij Loosdrecht

8.7 / 10.0
(7 stemmen)
Postbus 142
1230AC Loosdrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0629608608
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@RederijLoosdrecht.nl
7 4.3529411764706 8.7
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Rederij Loosdrecht heeft als doel u varend te laten genieten. Wij maken vaartochten op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Met 't Stockpaerdt een luxe salontjalk varen wij groepen vanaf 2 tot 58 passagiers. In principe varen wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Onze specialisatie is luxe bruiloften, bedrijfsuitjes en verjaardagen. De minimale tijd van een rondvaart is 2 uur. Rederij Loosdrecht kent geen grenzen. Uw wensen worden serieus genomen. Wilt u met een helikopter aan boord komen dan gaan wij dat proberen te regelen. Wilt u een sterrenkok aan boord? Wij gaan voor u bellen. Wat dacht u van varend vergaderen in intieme sfeer, een moeilijke deal bij ons aan boord afsluiten, een exclusieve receptie voor uw bruiloft, uw 50e verjaardag, een familie-uitje, een reünie, een managementtraining, een workshop sigaren maken,  het afscheid van een directeur, een fotoshoot aan boord. Bij Rederij Loosdrecht kan dit allemaal en wordt het perfect geregeld. U maakt met mij (Sjors Chamboné gastheer / eigenaar) de afspraken en ik vaar op elke rondvaart mee.

Onze catering wordt verzorgd door Brasserie het Kompas, Traiteurie Oud Loosdrecht en Warung Adinda. Wij bieden onze gasten culinair maatwerk. Dat varieert van kleine intieme vaartochten al dan niet met een lunch, High-Tea, wijnproeverij buffet of diner. Maar bij de bedrijfsuitjes zijn ook onze luxe Indonesische buffetten zijn erg gewild. Maar heeft u de gedachte om het diner door Paul Fagel te laten maken dan gaan wij hem bellen. Wij proberen ten alle tijden uw wensen en dromen uit te laten komen.
’t Stockpaerdt is bij uitstek geschikt om uw receptie of bruidsfeest te houden. ’t Stockpaerdt is een officiële trouw locatie. U kunt bij ons letterlijk het huwelijksbootje in. Wilt u op de Vecht trouwen? Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging en de beschikbaarheid. Trouwen op het water! Romantischer kan het toch niet. Maar trouwt u liever in het voormalige gemeentehuis Goudestein Maarssen, het gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen, de Theekoepel in Loenen aan de Vecht, Grote- of Sint Nicolaaskerk te Vreeland, de Nederlanden in Vreeland en wilt daarna varen over de Vecht dan wij halen u op en varen met u over de Vecht en of Loosdrechtse Plassen. Viert u uw huwelijksfeest bij een van onze partners zoals Finley's villa het Witte Huis, Golden Tulip Hotel Loosdrecht of bij Brasserie ‘t Kompas? Het is voor ons geen enkel probleem om daar voor te varen.

Wilt u gebruik maken van mijn kennis en ervaring dan mag u mij 7 dagen per week bellen op 06-29 608 608 of mailen op info@RederijLoosdrecht.nl.


Maar ook bedrijfsuitjes zoals het afscheid van een collega, een jubilaris binnen het bedrijf, een vertrekkende directeur, de raad van bestuur die bijeenkomt is allemaal mogelijk op ’t Stockpaerdt. In de zomer op het voordek en bij slecht weer binnen. Maar een tent op het voordek is zo geplaatst. Zolang er geen ijs ligt op de Loosdrechtse Plassen vaart ’t Stockpaerdt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag.

Wilt u dineren of vergaderen bij een van de toprestaurants in Loosdrecht zoals Fitou, Kompas, Lakes, Amice of op de Vecht bij Geesbergen in Maarssen, de Olifant in Breukelen, Slangevecht in Breukelen, Tante Koosje in Loenen of de Nederlanden in Vreeland en daarna het dessert of de lunch aan boord. Of een varend diner aan boord? Wij maken uw dromen waar. Ik kom uit de horeca en u bent mijn gast die ik samen met mijn team graag rondom wil verwennen in de mooiste omgeving van Nederland. De Watertuin van Nederland met daarop aansluitend de Vecht. De mooiste en duurste rivier van Nederland met de mooiste tuinen, buitenplaatsen en kastelen. U moet het een keer vanaf ’t Stockpaerdt gezien hebben, het mooiste tjalkjacht van Nederland.

Maar een rondvaart omdat uw moeder 80 jaar is geworden kan natuurlijk ook. Of in de herfst een vaartocht met een stamppot buffet, een amuseparade of van de winter een lunch met snert. U bedenkt het en wij gaan ervoor.

Bel voor inlichtingen of beschikbaarheid Sjors Chamboné op 06-29 608 608 of mail naar info@RederijLoosdrecht.nl of kijk direct op onze website www.RederijLoosdrecht.nl

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
AMEX
Chipknip
JCB Credit Card
Mastercard
PIN
VISA
Categorie:
Luxe bruiloften
Luxe bedrijfsuitjes
Luxe verjaardagen
Afscheid directeur
Bijzondere 50e verjaardag
Rondvaart Loosdrecht
Rondvaart de Vecht
Vaartocht Loosdrecht
Familiefeest
Familieuitje
Verhuur van:
Boten

Plaats een review

Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring