Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Het Andere Spanje

Het Andere Spanje

8.1 / 10.0
(6 stemmen)
Sint Josephstraat 94
2806WL Gouda
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0182580250
Fax: (+31) 0847142505
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@het-andere-spanje.nl
52.0104654.71927
6 4.0666666666667 8.1
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Het Andere Spanje verhuurt meer dan 400 authentieke boerderijen, landhuizen, villa’s en sfeervolle hotels van particuliere eigenaars in Spanje. In natuurgebieden, nabij het strand en rond de steden. Plan gemakkelijk uw vakantie via het internet.
Wij bieden een ruime keuze aan vakantiewoningen, appartementen en hotels in het noorden en het binnenland van Spanje, in Valencia, in Andalusië en op de Canarische eilanden.
Spanje is een land met vele gezichten. De meeste bezoekers komen op zoek naar zon, verblindend witte stranden en een schone zee. Een dergelijke vakantie kan een drukke, vrolijke en plezierige bezigheid zijn. U bent dan weliswaar niet in het ‘ware’ Spanje, maar voor velen is dit nog steeds de beste manier om vakantie te vieren.
Het ‘ware’, het ‘andere’ Spanje vindt u in de steden, dorpen en landschappen in het achterland, waar ongerepte gebieden te ontdekken zijn, kleine, gastvrije en karakteristieke dorpjes, eindeloze vlakten en indrukwekkend hoge bergen. Het zijn gebieden met vele contrasten, waarin natuurschoon een zeer belangrijke rol speelt en met een grote variëteit aan landschappen: van grote open ruimten tot diepe en nauwe kloven en ravijnen, van hoge bergtoppen en fantastische rotsformaties tot groene weiden in valleien met rustig-kabbelende riviertjes, van kleine baaien en zandstranden tot grillige rotskusten. Het zijn streken met oude gewoonten en voorkeuren, met veel sporen van een rijke geschiedenis in de vorm van vele, eeuwenoude gebouwen, kerken en kastelen en met velerlei uitingen van volkscultuur, feesten met processies, vuurwerk en traditionele dansen.
De aangeboden accommodaties liggen in dát ‘andere’ Spanje. Toeristisch zijn die gebieden nog maar zwak ontwikkeld. De eigen bevolking gaat er wel op vakantie, maar het aantal buitenlandse bezoekers is relatief beperkt. Het toerisme is hier geen internationale massa-industrie, maar bestaat uit kleine lokale ondernemingen. De mensen zijn vriendelijk en open.
U zult zich in deze streken met een prachtige natuur, leuke dorpjes, veel rust en een vriendelijk klimaat beslist thuis voelen.
 

Kenmerken

Categorie:
Verhuur van vakantieverblijven
Verhuur van:
vakantiewoningen
hotels

Plaats een review

In de buurt gevonden

Opus 1(8.0/10.0)0.9km
Gouda - Nieuwehaven 148-152
Wij verhuren piano's voor concerten, feesten enz. De huurprijs (per dag) bedraagt € 200,00 incl btw. in en rondom Gouda.Moet de piano verder gebracht worden, wordt de meerprijs in overleg afgesproken. Plaatsing beganegrond. Is er een lift waar de piano in kan geldt dit als begane grond.Wij...meer...
Verhuur van: Muziekinstrumenten
 
 
Michaëlis(7.6/10.0)1.6km
Gouda - Onder de Boompjes 58
 
 
G.C.S. Verhuur(7.6/10.0)2.1km
Gouda - Wilhelmina van Pruisenlaan 81
 
 
Leaseplan(8.0/10.0)2.5km
Gouda - Noordelijk Halfrond 10
Verhuur van: Occasions, Voertuig, Wagenpark, ...
 
 
J&M Bromfietshandel(8.2/10.0)2.5km
Gouda - Antwerpseweg 9-006
goedemiddag u huurt een scooter vanaf €25,- p.dag. incl wa verzekering incl volle tank het zijn retro scooters 25km (dus zonder helm ) we zijn van op op maandag t/m vrijdag 9:00 t/m 18:00 zaterdag 9:00 t/m 16:00 verkoop van de volgende merken:aprilia,vespa,piaggio,kymco,peugeot,iva,agm,berini,...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Berkenwoude - Bodegraven - Haastrecht - Hekendorp - Moordrecht - Nieuwerkerk Ad Ijssel - Oudewater - Reeuwijk - Stolwijk - Waddinxveen
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring