Zoek op postcode

Haakman Aanhangers

Haakman Aanhangers

3.6 / 10.0
(1 stem)
De Stek 8g
1771SP Wieringerwerf
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0227600353
Fax: (+31) 0227608992
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@haak-m-an.nl
52.8371455.02152
1 1.8444444444444 7 3.6
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Verhuur van Aanhangers , Motortrailers , Bagagewagens & Boottrailers.
Ook productie.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
PIN
Categorie:
aanhanger verhuur
Verhuur van:
Aanhangwagens

Reviews

Plaats een review
|
levert niet,geen reactie!!!
bestelling geplaatst op 07/02 en betaald. Maar nog niets ontvangen. reageerd niet op mails, tel of aangetend schrijven. Ik denk dat hij van de aardbol verdwenen is. Kan er ons iemand meer informatie geven?
Waardering:
1.0 2.0
|
levert niks!geen reactie
ik heb hetzelfde meegemaakt als bovenstaande mensen.Ik geef hem nog een paar dagen de tijd en dan gaan we aangifte doen.
geen
fout bedrijf
Waardering:
1.0 2.0
|
Drama
Totaal ongeloofwaardig bedrijf. Na veel bellen een deel van de bestelling opgestuurd gekregen. Elke keer weer de belofte dat er terug gebeld word of opgestuurd maar niets van dat alles. Schandalig.
Niet
Totaal onbetrouwbaar.
Waardering:
1.0 2.0
|
Malafide bedrijf?
Advies: Nooit zaken doen met dit bedrijf!! Nadat er een bestelling geplaatst is via de Webwinkel van dit bedrijf (en betaald met iDeal, dus vooruitbetaling) nooit weer iets gehoord. Er wordt nooit gereageerd op e-mail berichten. Ondanks herhaalde verzoeken geen geld terug. Geen enkel reactie ontvangen. Het lijkt er sterk op dat dit een malafide bedrijf is, dus onbetrouwbaar. Pas op: Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Geen
Zie hierboven
Waardering:
1.0 2.0
|
27 augustus 2013 lekker rijk worden van iemand anders geld
dhr haakman reageert niet op mails (logisch hij leest alleen dat er geld op zijn rekening staat)de rest leest hij niet.Telefoon neemt hij niet op , als je inspreekt op zijn voicemail reageert hij ook niet.Wij hebben dit verschillende keren , dagen achter elkaar gedaan.geen reactie. na het inschakelen van de thuiswaarborgwinkel reageert hij en belooft de volgende dag het bestelde op te sturen. niks dus. Hierna weer bellen en nee hoor niks. Na mailtje en dreigementen tegen de voicemail en de gewone mail nog geen reactie en nog steeds niks binnen . MENSEN NIET MEER BESTELLEN BIJ DEZE MENEER, WILT SLAPEND RIJK WORDEN OVER IEMAND ANDERS ZIJN RUG. Hij zegt telkens ook op zijn 06 dat hij even niet bereikbaar is en na het inspreken van je gegevens bel hij je terug. Nee dus wij hebben het echt met veel geduld geprobeerd maar gaan nu maatregelen nemen met het stappenplan van de thuiswaarborgwinkel.
Waardering:
1.0 2.0
|
Correctie!!!
Door mijn melding bij thuiswaarborgwinkel toch nog contact gehad met dhr. Haakman. En inmiddels mijn bestelling ontvangen, hoera! Reden van niet reageren op mijn mail of telefoon oproep was vakantie aldus dhr Haakman. Hierbij dus mijn excuses aan de firma Haakman aanhangers uit Wieringerwerf voor mijn te vroeg getrokken conclusies.
Bestelling ontvangen! Is het 2e internetbedrijf dat dankzij tussenkomst van Thuiswaarborgwinkel toch contact opneemt ondanks dat ze niet zijn aangesloten.
Jammer dat er pas gereageerd wordt nadat er melding is gedaan van vermoedelijke fraude of oplichting.
Waardering:
3.0 6.0
|
Levert helemaal niets!
Meneer Strous heeft helemaal gelijk, meneer Haakman neemt niet eens zijn telefoon op, en terug bellen doet hij i.d.d ook niet nadat ik een flink aantal keren zijn voicemail heb in gesproken, van zijn zakelijke en mobiele telefoon. Op e-mail word ook al niet gereageerd wat naar mijn idee een kleine moeite is om een klant op de hoogte te houden van de gang van zaken. En zo blijf je in onzekerheid of je het bestelde ,en reeds betaalde artikel ooit geleverd krijgt.
geen
zie omschrijving
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Trike Verhuur Fledderman(8.6/10.0)4.1km
Kreileroord - Landbouwstraat 4
 
 
Meerhoeve Verhuur & Dienstverlening(8.2/10.0)5.4km
Middenmeer - Cultuurweg 4
 
 
Powerteam Verhuur (8.2/10.0)5.7km
Middenmeer - Schagerweg 45
 
 
Gebr. Groeneweg Verhuur(7.8/10.0)6.3km
Middenmeer - Ulkeweg 11
 
 
Appartementenboerderij Nieuwesluis(7.0/10.0)8.9km
Wieringerwaard - Nieuwesluis 17-19
Appartementenboerderij Nieuwesluis (Wieringerwaard)2 maal een 2 persoons-studio1 maal een appartement geschikt voor 6 personen.Lange termijn verhuur van september tot juni.toeristisch verhuur in juni, juli en augustus (in overleg september).Kijk voor meer info op...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Andijk - Barsingerhorn - Kolhorn - Kreileroord - Medemblik - Middenmeer - Opperdoes - Wervershoof - Wieringerwaard - Winkel
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring