Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
DirectMovie.nl

DirectMovie.nl

7.9 / 10.0
(6 stemmen)
Den Ouden Heertgang 4
5051TD Goirle
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0135301364
Fax: (+31) 0135301364
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@now-media.nl
51.5234355.056005
6 3.9583333333333 7.9
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Bedrijfsomschrijving

DirectMovie.nl is een jong en innovatief bedrijf, dat gebruikersgemak in hoog vaandel heeft staan. DirectMovie.nl is dan ook ontwikkeld om in te springen op de toenemende vraag naar gemak. Doordat er nieuwe technologieën zijn ontwikkeld, is ook voor films huren een makkelijkere oplossing. Deze oplossing is het kijken van films door middel van streaming. Streaming maakt het mogelijk om direct een film te kijken via een breedband verbinding.
Er hoeft niet gewacht te worden op film downloads. Dit gaat dus sneller en makkelijker dan de bestaande methoden van films huren en het is volledig legaal. Onze visie:
Door de totale groei van de breedband aansluitingen in Nederland en de toenemende vraag naar gemak, zal de markt voor het online bekijken van films in de komende jaren explosief gaan stijgen. De ontwikkeling van de technologie zal de gebruikerservaring op dit gebied ook steeds weer verbeteren. Onze missie:
Door het leveren van een kwalitatief goed product, op een zo gemakkelijk mogelijke manier en tegen een goed concurrerende prijs, wordt het huren van een film voor de consument gemakkelijker en voordeliger. Door samenwerking met diverse filmdistributeurs wordt er voor gezorgd dat de nieuwe films zo snel mogelijk op de site staan. Helaas zijn dit momenteel van rechtswege nog niet de nieuwste films uit de videotheek beschikbaar. De films worden echter meteen geplaatst als de internetrechten worden afgegeven aan DirectMovie.nl. Deze zijn nog iets later dan de videotheekrechten. De verwachting is echter dat dit in de nabije toekomst gaat veranderen. Betalen kan op verschillende manieren en is zo eenvoudig mogelijk gehouden.
Hieronder worden meerdere mogelijkheden gegeven. Dit is gedaan omdat de ene methode wat meer kosten met zich mee brengt dan de andere. Je kunt zelf afwegen wat voor jou belangrijker is; meer gemak of minder kosten.
Hiervoor bieden wij ook de optie om een vast aantal films per maand af te nemen door middel van een vast abonnement. Hiermee kun je flinke kortingen krijgen op de films. Om de film vanuit de bank te kunnen bekijken is er een mogelijkheid om je tv op de Pc aan te sluiten. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om de producten direct aan te schaffen en eventueel te laten aansluiten door een monteur.

De voordelen van DirectMovie.nl:
•  In 4 stappen film kijken
•  De beste films
•  De hoogste kwaliteit
•  Altijd geopend
•  24 uur een film bekijken
•  Uitgebreide film uitleg
•  Eenvoudig op je tv kijken
•  Geen abonnement nodig
•  Makkelijk betalen
•  Eenvoudig registreren
•  Nooit meer boetes voor te laat terug brengen van een dvd

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
AMEX
Mastercard
VISA
IDeal
SMS
Telefoon
Categorie:
Films
Online Films
Films Downloaden
Verhuur van:
Films
Film Trailers

Plaats een review

In de buurt gevonden

Dutch Art Factory(8.0/10.0)0.6km
Goirle - van Malsenstraat 9
Dutch Art Factory vormt een bedrijf dat groot formaat schilderijen maakt en levert. Het gebruik van abstracte geometrische kleurvlakken in moderne stijl maakt van de schilderijen blikvangers in de ruimte.Dutch Art Factory biedt u naast aankoop van een schilderij de optie om te huren. Tevens bieden...meer...
 
 
Dutch Golf Company(8.6/10.0)1.1km
Goirle - Zandschelstraat 2-04
Dutch Golf Company verhuurt professionele golfoplossingen voor kleine en grote evenmenten/feesten/beurzen. Van kleine puttinggreen of losse golfsimulator tot volledig ingericht golfdorp.  Wij verhuren o.a.:- Golfsimualtors- Swinganalysers- Puttinggreens in alle maten en vormen- Afslagkooien- Indoor...meer...
 
 
De Meeuw Verhuur(8.4/10.0)3.6km
Tilburg - Broekhovenseweg 130-l
Categorie: Bouw, Industrie
Verhuur van: Aanhangwagens, Compressoren
 
 
Toine Dekkers Partytenten Verhuur(8.6/10.0)3.6km
Tilburg - Frankenlaan 36
Categorie: Bouw
Verhuur van: Containers, Partytenten, Verlichting, ...
 
 
Graafmans Loon- Verhuur en Grondwerken(6.8/10.0)4.4km
Riel - Vijfhuizenbaan 30
 
 

Plaatsen in de buurt

Alphen Gld - Baarle Nassau - Berkel-Enschot - Diessen - Haghorst - Hilvarenbeek - Moergestel - Oisterwijk - Riel - Tilburg
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring