Zoek op postcode

Boxsons Lease en Autoverhuur

8.1 / 10.0
(6 stemmen)
Alfred Nobelstraat 7
5491DB Sint-Oedenrode
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0413420310
Fax: (+31) 0413475378
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@boxsons.nl
51.574015.471795
6 4.05 8.1
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Dat mobiliteit vandaag de dag een belangrijke zaak is, hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. Wat wij u wel graag willen vertellen is de zeer persoonlijke wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn. Vooruitgang, daar zorgen wij voor. Onder dit allesomvattende motto dragen wij zorg voor uw vooruitgang in de ruimste zin van het woord. Persoonlijke aandacht is hierbij onze belangrijkste troef.
Boxsons Lease is een jonge, dynamische en onafhankelijke, niet merkgebonden leasemaatschappij. Met ruime lease ervaring en een nuchtere, wellicht een Brabantse no-nonsens mentaliteit, zijn wij in staat scherpe maar zeker ook reële calculaties uit te voeren. Boxsons Lease combineert automobiel- en leasekennis met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Onze persoonlijke dienstverlening gaat hierbij verder. Immers, bij Boxsons zit het grote verschil in de laatste drie letters! Aangenaam.


Wanneer u nu een auto voor een dag, week of maand nodig heeft, Boxsons Lease biedt deze extra service voor u. Onze vloot van jonge, bedrijfszekere en vooral representatieve auto's zijn per direct inzetbaar. Deze service is vooral geschikt voor projectmatige doeleinden waar u wellicht werkt met flexibele krachten, of voor de contract periode van een werknemer. De shortlease tarieven in het onderstaande overzicht zijn onze reguliere tarieven. Voor een op maat gemaakte offerte maken wij graag een afspraak met u. Kortom Flexibiliteit alom!
Onze personen huurauto's zijn onderverdeeld in benzine en diesel auto's, de dagprijzen zijn inclusief 110 vrije kilometers, weekprijzen zijn inclusief 1000 vrije kilometers (bedrijfswagens 800km) en onze shortlease prijzen zijn inclusief 3300 vrije kilometers (bedrijfswagens 3000km). Het eigen risico op de autoverzekering bedraagt € 250,- per gebeurtenis, bestuurders jonger dan 24 jaar hebben een verhoogd eigen risico van € 320,-.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
PIN
Categorie:
Autoverhuur
Verhuur van:
Autos
Bussen

Plaats een review

In de buurt gevonden

Masta Aanhangwagens(7.2/10.0)0.3km
Sint-Oedenrode - Marie Curie straat 8
Masta Aanhangwagens is een bedrijf dat vooral voor de zakelijke markt, maar ook zeker voor particulieren,  aanhangwagens produceert, repareert en verhuurt. Ons bedrijf bestaat sinds 1983 en sinds die tijd produceren wij onze aanhangwagens in onze eigen werkplaats: van tekening tot eindproduct....meer...
Verhuur van: Aanhangwagens
 
 
Ton Smits Verhuur van Verreikers(8.8/10.0)3.5km
Veghel - Willibrordushoek 1
 
 
J. van Heeswijk Auto's & Verhuur(8.2/10.0)4km
Schijndel - Rooiseheide 35
Verhuur van: Auto, Motor, Voertuig, ...
 
 
Maskerade Kledingverhuur(7.8/10.0)4.3km
Schijndel - Duinweg 7b
 
 
Schepens Verhuur (7.8/10.0)4.6km
Son - Ockhuizenweg 8
 
 

Plaatsen in de buurt

Best - Boxtel - Breugel - Heeswijk Dinther - Liempde - Lieshout - Mariahout - Schijndel - Son - Veghel
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring