Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Adrem Autoverhuur

4.5 / 10.0
(2 stemmen)
Hasebroekstraat 33
3532GK Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
52.0952515.095737
2 2.2565789473684 12 4.5
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
betrouwbaar en goedkoop
Na enige jaren te huren bij Adrem in Utrecht is het wel eens tijd om dit bedrijf te beoordelen. Ik kan alleen maar vol lof spreken over dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goed onderhouden wagenpark en niet geheel onbelangrijk ze zijn echt goedkoop. Een paar keer elders moeten huren omdat Adrem vol zat, maar die andere bedrijven waren gelijk 2 keer zo duur. Voor mij is Adrem de auto en busverhuurder van Utrecht en omgeving.
gratis parkeren goedkoop flexibel goede service
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Schandalig behandeld. Weet waar je aan begint.
Ik schrijf nooit reviews, maar deze verdienen ze. Stel je voor: verhuizing, 5 man staan klaar om te helpen, bus gehuurd bij Adrem. De bus was er dus niet. Na 1,5 uur wachten konden ze me nog steeds niet vertellen of er schot in de zaak zat. Nu snap ik dat er wel eens wat mis kan gaan, maar tijdens mijn wachten zag ik enkele medewerkers continue mopperen en was het een grote puinhoop. Dat geeft geen vertrouwen. Toen het richting de 2 uur ging ben ik nog maar eens poolshoogte gaan nemen. De sfeer sloeg direct om toen de eigenaar (magere kalige man) vanuit het niets al wijzend en schreeuwend mij begon te verwijten dat ik geen enkel respect had voor hun en andere klanten (Huh? Ik heb juist gezellig gepraat met andere klanten die ook geen bus meekregen). Het bleek de eigenaar te zijn. Ik heb hem rustig uitgelegd dat dit niet het geval was en ik vooral na 2 uur wachten graag wilde beginnen met verhuizen. Het wijzen, schreeuwen en mij zonder respect behandelen ging nog even door. Aan de medewerkers was te zien dat ze bang waren voor de eigenaar. Uiteindelijk na 2:15 wachten en voor vanalles uitgemaakt te zijn toch een bus meegekregen. De enige reden dat ik ondanks alles rustig ben gebleven is omdat ik echt een bus nodig had om te verhuizen. TIP: als je zonder zorgen wilt verhuizen zou ik NOOIT voor Adrem kiezen.
Niet duur
Een grote bak ellende. Nog nooit zo onbeschoft behandeld. De eigenaar heeft een erg agressieve aanpak met een kort lontje. Liever een paar tientjes meer uitgeven voor service.
Waardering:
1.0 2.0
|
Onterecht betalen voor deuk
Wij zijn eerder klant geweest bij Adrem en dat ging altijd goed. Maar pas op als je bij de intake een deukje over het hoofd ziet. Hiervoor wordt ons nu 350 euro in rekening gebracht. Dit terwijl wij de deuk nog niet eens gezien hebben want de bus is telkens uit verhuurd. Om te bekijken wat wij volgens hun hebben veroorzaakt mogen nu we elke dag even inbellen om te vragen of hij er staat. Krijgt het personeel commisie op deze praktijken?
Waardering:
1.0 2.0
|
zeer dubieus verdienmodel
O sterren. Veel schade aan de auto. Achterlicht, richtingaanwijslicht op de spiegel, veel steenslag en krassen. Ikzelf moest de helft aanwijzen. Een schade over het hoofd gezien die mij prompt in rekening is gebracht. Ik weet 1000% zeker dat ik de schade niet veroorzaakt heb en dat de schade niet ontstaan is in de periode dat ik de auto onder mijn hoede had. Ik ben een ervaren bestuurder van bestelbussen. 15 jaar lang reed ik elk jaar 15.000 km in een Renault Traffic en een Volkswagen Transporter met camperopbouw. Aggressief en intimiderend optreden van de mede-werker. Inmiddels al vele soortgelijke ervaringen gehoord van vrienden en kennissen. Nooit meer Adrem voor mij!
geen
alleen maar minpunten
Waardering:
1.0 2.0
|
Flexibel en voordelig bus huren.
Goed en eerlijk bedrijf voor een scherpe prijs. Ze zitten op een superlocatie bij het centrum en de uitvalswegen. Ik kan me totaal niet vinden in de verhalen die sommige mensen op het internet zetten over Adrem. Ik huur zowel prive als zakelijk regelmatig bij dit bedrijf en krijg altijd goede bussen mee. Ze zijn er uiterst vriendelijk en absoluut de goedkoopste in Utrecht. Ga zo door. Een tevreden klant.
Flexibel. Goedkoop. Vriendelijk.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Te gênant voor woorden, dat dit mag blijven bestaan..
Te gênant voor woorden. Om me heen werd iedereen een aap gelogeerd door schade op hen te verhalen die er al op bleek te zitten. Goedkoop zijn ze ook niet, na anderhalve dag was ik 190 euro kwijt. Bus was beschadigd en personeel zeer ongeïnteresseerd. Toen ik dit mailde is mijn voicemail 8,5 minuut volgeschreeuwd en hij riep dat hij me voor de rechter gaat slepen omdat ik mijn mening gaf en achteraf 10 euro weiger te betalen, ze zijn hier anderhalve week later mee gekomen door een 'misrekening' aan hun zijde. Bespaar jezelf alsjeblieft een hoop onrust en een naar gevoel, huur niet nooit. Echt verschrikkelijk.
Helemaal niets, sorry
Dat dit bedrijf nog bestaat is een wonder.
Waardering:
1.0 2.0
|
Pure oplichters!
Op 20-05 (vandaag ) huurden we een bus. Bij het ophalen liep de verhuurder met ons om de behoorlijk beschadigde bus heen om de schades te noteren. Dat ging in een behoorlijk tempo, dus waarschijnlij is lang niet alles genoteerd. Het ging om een deukje en we moesten heel eigen risico van 375Euro betalen. Deukje is ca. 2cm X 2cm en heb veel foto's gemaakt ook met kentekenplaat. Het deukje zit dichtbij kentekenplaat en is goed op de foto's te zien. Is er nog wat te doen tegen deze oplichters van Adrem uit Utrecht? Is er een onafhankelijke expert voor autoschade die ik nog kan laten zien of dat deukje echt 375Euro kost? Alvast bedankt voor iedere hulp en antwoord
Waardering:
1.0 2.0
|
Aangifte doen!
Maak altijd foto's, anders ben je je borg kwijt! Het zijn boeven! Mocht je opgelicht zijn, ga naar de politie en doe aangifte. Zij zijn op dit moment al bezig met een zaak. Elke aangifte helpt.
Ongelofelijk hoe ze je bedonderen! 300e borg gegarandeerd weg!
Waardering:
1.0 2.0
|
prima
Met verbazing lees ik een aantal recensies van mensen die problemen hebben met een schade die is geconstateerd. Dat kost geld en dan wordt er getracht een bedrijf te treffen. Dat wordt dan gedaan door een bedrijf als louche neer te zetten. Zeker in dit geval is het zeer ten onrechte. Ik kom bij Adrem al zeker 10 jaar en huur voor onze band zeer regelmatig een bus. Ik heb nooit een bus meegekregen ouder dan 2 jaar, want zij hebben alleen maar vrijwel nieuwe bussen. Het probleem van schade aan die bussen is welbekend en hebben wij zelf ook meegemaakt met hen. Jaren geleden kregen wij ook een schade toegerekend en wist ik van niets. Verhitte discussie, want ik wist van niets. Veel later bleek dat dit een roadie met het inladen een deuk had veroorzaakt. Excuses hebben wij nooit aangeboden maar ik voel me toch wel genoodzaakt om dit voorval aan te halen , want het is een prima bedrijf met de laagste prijs van Utrecht en al die tientallen malen dat wij bussen hebben gehuurd was het prima met een prima service. Kortom geloof lang niet altijd de verhalen van de consument, in dit geval is er een heel andere kant.
netjes,verzorgd, nieuwe bussen
Waardering:
4.0 8.0
|
Oplichters!
Op 29-12-2012 hebben wij bij Adrem Autoverhuur Utrecht een bus gehuurd voor een verhuizing. Direct ging het één en ander mis. Een medewerker kon na lang zoeken de sleutel niet vinden. We kregen een andere bus waar we snel om heen zijn gelopen. De medewerker zei: het is koud laten we maar zorgen dat u zsm aan het werk kan. Een klepje aan de achterkant van de deuren was kapot. De man zei dat wij een bank ertegen konden zetten zodat de deur open bleef. Die avond hebben wij het busje teruggebracht. De volgende ochtend heeft mijn man de sleutels ingeleverd. Een medewerker zag een kras en werd zeer agressief. Later hebben wij een factuur ontvangen waarop een nog te betalen bedrag van € 218 met pen was geschreven. Wij zijn hier tegenin gegaan. De eigenaar mailde dat we het maar moesten uitvechten voor de kantonrechter en dat we per ommegaande moesten betalen. Dit hebben wij niet gedaan aangezien wij nog steeds in gesprek waren met elkaar. Daarnaast ontbrak op de factuur een betaaltermijn of een vervaldatum. Als reactie op het uitblijven van onze betaling kregen wij een aanmaning. Uiteindelijk hebben wij de factuur van het schadeherstelbedrijf Oktas mogen inzien. De schade is hersteld op 16-01-2013 (18 dagen later!). Er staat op: herstellen, spuiten, materialen, demontage/montage en klein materiaal. Alleen het spuitwerk is van toepassing op de kras. De overige herstelwerkzaamheden hebben betrekking op het kapotte klepje. Ik heb contact gezocht met Oktas, maar zodra ik het woordje “factuur” zei werd het gesprek afgekapt. Als laatste heb ik nog een mail gestuurd naar Adrem. Ik twijfel of de schade überhaupt hersteld is. Nooit meer iets gehoord. Wij hebben al € 510 moeten betalen. De recensies liegen er niet om. Adrem staat hierom bekend. Bij overige autoverhuurbedrijven ligt de borg veel hoger. Adrem maakt hier misbruik van! Je bent veel duurder uit! Dit bedrijf moet stoppen! Ze zijn niet aangesloten bij de BOVAG, dit zegt genoeg!
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Schoften
Wij hebben precies hetzelfde als hierboven meegemaakt. Ad rem is een vreselijk bedrijf. De manier waarop adrem met klanten omgaan is al echt ongelooflijk asociaal. Het kantoor van ad rem is ook een smerig oud vervallen zooitje. De auto's zijn inderdaad allemaal beschadigd. Is op zich normaal bij verhuurautos. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ik vals beschuldigd ben. Ik overweeg om aangifte te doen tegen ad rem of een advocaat in te te schakelen. Consenten moeten echt beschermd worden tegen dit soort maffiose bedrijven. Huur aub nooit een auto bij ad-rem verhuur. Adrem verhuur zijn oplichters.
Geen enkele
Zie bocen
Waardering:
1.0 2.0
|
HUUR HIER GEEN AUTO/BUS!!!
Huur hier aub nooit een busje! Bussen zitten vol met deuken en krassen! Wij hebben hier een busje gehuurd voor het verhuizen. Bij het inleveren hadden wij zogenaamd schade gereden. Later wezen kijken wijst meneer ons op schade die al op het busje zat. Erg grappig want een vriend welke meehielp met verhuizen wees toen wij aan kwamen rijden al op voorgenoemde schade! Maar wij hadden hier geen bewijs voor dus konden fluiten naar onze borg van een paar honderd euro! Als je dan toch besluit om hier te huren maak dan aub foto's van de bus!!
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kade Ateliers(8.4/10.0)0.9km
Utrecht - Leidsekade 117
Kade Ateliers, stichting voor beeldende kunst. De cursusinstelling heeft 2 ruimtes voor lessen schilderen, fotografie etc.. Ook geschikt voor andere lessen / bijeenkomsten, bijvoorbeeld trainingen. Beschikbaar werkdagen overdag, evt in het weekend. Onze locatie is nabij Utrecht Centraal Station en...meer...
 
 
OLN Lease(7.6/10.0)1km
Utrecht - Croeselaan 1
 
 
Freewheels(8.4/10.0)1.2km
Utrecht - Dickenslaan 24
 
 
Autoverhuurbedrijf Adrem B.V.(8.2/10.0)2km
Utrecht - Overste den Oudenlaan 9
Gratis brandstof bij Adrem Autoverhuur (als u een auto of bus huurt) Welkom bij Adrem Autoverhuur en Leasing. Adrem is hét autoverhuurbedrijf in Utrecht waar iedereen bijzonder goedkoop een goede personenauto of bestelbus kan huren. Wij gaan nadrukkelijk de uitdaging met andere autoverhuurbedrijven...meer...
Categorie: Autoverhuur
Verhuur van: Bakwagen, Bestelauto
 
 
Fietspunt B.V.(7.4/10.0)2.1km
Utrecht - Nobelstraat 293
Fietspunt B.V.Fietsverhuur € 8.00 per fiets per dag.groepsverhuur tot 50 fietsen bezorgen en ophalen op lokatie is bij ons geen probleem.mail voor een vrijblijvende offerte naar verhuur@fietspunt.net...meer...
Verhuur van: Fietsen
 
 

Plaatsen in de buurt

Bunnik - De Bilt - De Meern - Harmelen - Houten - Maarssen - Montfoort - Nieuwegein - Westbroek - Zeist
Verhuur Gids maakt deel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Contact - Privacy verklaring